1. Liikevaihtoon perustuva laskuri

Palaa etusivulle1.0 Valitse liikevaihtosi

Liikevaihto tarkoittaa sitä summaa, jonka arvioit saavasi vuoden aikana yritystoiminnastasi. Valitse liikevaihtosi siten, että saat kyseisen summan helposti vuoden aikana. Mikäli sinulla ei ole hajua, mitä se voisi olla, niin valitse jokin summa ja ilmoita siitä lisätiedoissa. Me autamme sinua löytämään oikeanlaisen arvion.

1.2 Palkkalaskemat

Onko yritykselläsi työntekijöitä? Mikäli haluat meidän hoitavan palkkalaskelmat, niin kirjoita tähän numero, kuinka monta palkkalaskelmaa meidän pitää kuukausittain tehdä. Yhden palkkalaskelman hinta on 6€.

1.2.2 Palkkatietojen toimittaminen tulorekisteriin.

Ilmoitamme tulorekisteriin maksetun palkan. Tämän palvelun hinta on 6€ / palkkalaskelma.

1.4 Laskutus palveluna

Tarvitsetko erillisen palvelun laskujen luomiselle ja lähettämiselle puolestanne? Me hoidamme laskujen luomisen, lähetyksen, perinnän ja kirjanpidon puolestanne. Laskutuspalvelun hinta 14,90€ / kk.

1.1 Tarvitsetko laskutuspalvelun, tiedostopankin ja muut lisäpalvelut?

Laskutuspalvelullamme on kiinteä hinta 14,95€ / kk. Saat uutena asiakkaanamme palvelusta 10% alennuksen ensimmäisen vuoden ajan. Lisäksi palvelulla on 14 päivän ilmainen kokeilu, jonka voit aloittaa vaikka heti testataksesi järjestelmää.

1.2.1 Palkkalaskelman toimittaminen verkkopankkiin.

Kuinka monta palkkalaskelmaa toimitamme puolestanne verkkopankkiin? Yhden toimituksen hinta on 2€.

1.3 Erilliset matkalaskut

Erillisten matkalaskujen käsittely 6€ kappale. Matkalaskujen käsittely palkanlaskun yhteydessä on ilmaista. Merkkaa tähän siis ainoastaan erillisten määrä kuukaudessa.
Corosar Oy - 2021