Ikkuna Ässät Oy

Ikkuna Ässät ovat löytäneet kumppanin, jonka kanssa kommunikaatio ja vuorovaikutus toimii saumattomasti.
“Haluttiin kokonaisvaltainen paketti, jossa meidän ei tarvitse ajatella taloushallinnon puolella mistään. Sen olemme saaneet ja jopa enemmänkin”
- Markku Sulonen, Ikkuna Ässät
Oma- aloitteinen palveluote takaa juoksevat työt, mutta lisäksi sillä saadaan sujuvaa kehitystä toimintatapoihin.
Lue koko referenssi...

Startecon Oy

Startecon on luovuttanut taloushallinnon hatun Corosarille, sillä koki tarvitsevansa kumppanin yhtiön kansainvälistymissuunnitelmiin.
“On ollut mukavaa, että Corosar ehdottaa parannuksia tai kysyy mielipidettä muutoksiin, sillä minulla on oma näkökulma, johon parannusehdotukset ulkopuolisen silmin ovat tervetulleita”
- Mikko Lähdeaho, Startecon
Startecon on tyytyväinen vuorovaikutukseen ja viikottaiseen taloushallintopalaveriin. Lisäksi Startecon on huomioinut, että palveluun voi luottaa ja epävarmuuksia asioiden ja tehtävien rekisteröinnistä ei tule.
Lue koko tarina...

KP Vartiointi Oy

“Laskemme Corosarin osaksi meidän tiimiä, vaikka teemmekin Kokkolasta ja Corosar Vantaalta”
- Lari Aurojärvi, KP Vartiointi
KP Vartiointi nauttii helposta palvelusuhteesta, sillä kommunikointi ja mahdollisuus ottaa asiat pöydälle avoimesti edesauttavat tervettä palvelusuhdetta.
KP:lla on käytössä kattava taloushallinnon palvelukokonaisuus “saman katon alta”- periaatteen mukaisesti.
Lue koko kertomus...

KEO Wilderness Oy

Elämyspalvelutuottaja KEO on löytänyt kumppanin, jonka kanssa kommunikaatio toimii. Neuvontapalveluista KEO on hyötynyt suuresti, sillä vinkit ja neuvot ovat tuoneet liikkeen pyörittämiseen varmuutta ja hyvää tukea.
”Voimme lämpimästi suositella Corosaria luotettavana kumppanina”
- Tatiana Bushujeva, KEO Wilderness
Lue kokonaan...

EK-Pro Rakennus Oy

Olemme tyytyväisiä toimivaan kommunikointiin, Corosar on melkein aina tavoiteltavissa ja yhteistyömme on hyvin Kyllä- painotteista, toiveemme ovat aina toteutuneet ja etumme otettu huomioon
Egzon Racaj, EK-Pro Rakennus Oy
EKPro on ulkoistanut kaikki taloushallinnolliset toimet ja sen lisäksi muita hallinnollisia paperihommia, koska heillä itsellään ei riitä siihen aika.
Lue koko kertomus...

H-Chuks

H-Chuks joutui tilanteeseen, jossa oli pakko löytää laadukas englantia puhuva palvelun tuottaja, sillä H-Chuks tarvitsi laajamittaista neuvontaa hallinnollisissa asioissa.
Yksi parhaista puolista yhteistyössä on mahdollisuus olla yhteydessä hetkellä millä hyvänsä ja aika valmis käsittelemään kysymyksiä, joita minulla voi olla. Tämä on hyvä asia liiketoiminnalle.
Harrison Oriahi, H-Chuks

Alexey Tikhomirov Tmi

Asiakkaana olen kokenut saavan minun tilanteeseeni räätälöityä lähestymistapaa yhdistettynä yksinkertaistettuihin ohjeistuksiin ja sujuvaan kommunikointiin
Alexey Tikhomirov Tmi
Alex Tikhomirov on yksityinen lentäjä, joka toimittaa lentäjän palveluita Euroopassa rahtiliikenteessä. Corosar pitää huolen EU veroilmoittamisesta, kirjanpidosta ja toimittaa neuvontapalveluita Alexey Tikhomirov Tmi:lle