Perinteinen Taloushallinto

Lyhyesti, perinteisen taloushallinnon malli perustuu liiketositteiden toimittamiseen tilitoimistoon sovittujen aikataulujen mukaisesti, fyysisesti tai sähköisesti. 
Perinteisen taloushallinnon toimintoja voi esiintyä myös sähköisessä mallissa, jos jotkut ostot ja myynnit toteutetaan sähköisen taloushallinnon ulkopuolella. Näin voidaan hyödyntää molempia tapoja ja syntyy ns. hybridimalli.

Jos liiketoimintaan kuuluu vain vähän kuitteja ja laskuja, tulee perinteinen toimintamalli asiakkaalle usein edullisemmaksi. Tilitoimisto pitää huolen, että myös perinteisessä mallissa kaikki viranomaisilmoitukset on tehty ajallaan. Yleensä perinteisen mallin mukaisesti kirjanpito saatetaan päivitettyyn muotoon aina kun viranomaisilmoituksia on tehtävä.
perintenen
perintenen

Mitä Hyötyjä?

- Yksinkertaisuus 

Sähköiseen järjestelmään verrattuna, perinteinen malli on toteutuksena yksinkertaisempi, mutta joitain automaation työkaluja puuttuu.


- Joustavuus

Perinteinen taloushallinnon malli on toteutukseltaan myös joustava, sillä erilaisia työkaluja voi sovittaa helposti yhteen.


- Modulaarinen rakenne 

Palvelumoduuleista voi rakentaa juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.


- Monipuolisuus

Palvelukokonaisuuteen voi liittää lukuisia erilaisien toimittajien taloushallinnon työkaluja ja yhteensopivuus on helppo toteuttaa.