Neuvonta

Liiketoimintamme tavoite on yhteistyösuhteen syvyys ja uskomme sen realisoituvan vahvimmillaan neuvontatuen ja proaktiivisen ongelmien ratkaisemisen kautta. Emme hinnoittele neuvonta- tukipalveluita erikseen, vaan tuki on saatavilla ydinpalvelumme kautta. Tällä tavoin yhteistyöhön saadaan paljon kanssakäymistä ja sisältöä, - sitä kautta realisoimme asiakasarvoa. Neuvonta on suuri osa päivittäistä toimintaamme. Ratkomme ongelmia yhdessä asiakkaiden kanssa tai vaihtoehtoisesti ratkaisemme proaktiivisena prosessin osallistujana ongelmia itsenäisesti analysoimalla asiakkaidemme liiketoimintaa.
Pyrimme etsimään asiakkaiden liiketoiminnassa parannuksia käyttämällä taloushallinnon tarjoamia keinoja kuten raportit, hankintakäytösanalyysi, pajat. 
Haluamme, että asiakkaamme ovat meihin yhteydessä pienellä kynnyksellä, jotta voimme tuntea paremmin liiketoimintaa ja tuottaa parempaa arvoa päivä-päivältä. Tuemme asiakkaitamme yritysoikeudellisissa asioissa kuten kokouspöytäkirjojen asianmukainen laatiminen, osakeantiin liittyvät palvelut, - veroasioissa kuten osingonjaon ajoitus ja määrä. Lisäksi tuemme asiakkaita uuden liiketoiminta-alueen aloittamisessa neuvomalla aktiivisesti taloushallinnon asioissa, kuten investointilaskelmat, tuki rahoituksen hakemisessa, uuden yrityksen aloittamisessa ja yhtiömuodon muuttamisessa. Tuemme myös työnantajayrityksiä työlainsäädännön noudattamisessa ja palkkahallinnossa.