Juokseva Kirjanpito

Juokseva kirjanpito on yhteistyön ensimmäisiä askeleita. Palvelu perustuu asiakirjojen toimittamiseen ja aineiston syöttöön kirjanpitoon. Aineisto muodostaa kirjanpidon, - kirjanpidon perusteella maksetaan veroja, suunnitellaan liiketoimintaa, analysoidaan yhtiön taloutta ja rahavirtojen rakennetta.
Juoksevan kirjanpidon palvelu muodostaa ydintuotteen, jonka ympärille yhteistyötä on mahdollista laajentaa liiketoiminnan koon ja laadun mukaisesti esim. palkkahallintoon, laskutukseen, maksatuspalveluihin.
Juokseva kirjanpito visual
Juokseva kirjanpito visual
Juoksevan kirjanpidon asiakkaana saat:
Kirjanpito
Meiltä saat palvelut lakisääteisen kirjanpitovelvollisuuden täyttämiseksi ammattitaidolla, moderneilla työkaluilla ja sinun ei tule hermoilla yksin kirjanpidon tekemistä. 
Meidän palvelu on suunniteltu sillä tavoin, että asiakkaan ainoa toimi kirjanpidossa on toimittaa rahaliikenteen asiakirjat, me hoidamme kaiken muun puolestasi. 
Asiakkaamme säästävät aikaa ja saavat mielenrauhan ulkoistamalla kirjanpidon toimet meille.
Arvonlisäveron ilmoittaminen
Arvonlisäveron ilmoittaminen on verovelvolliselle ensisijaisen tärkeä toimi, sillä verottajan kanssa kannattaa asioida täydellä vakavuudella. Me raportoimme arvonlisäverot ja muut tarvittavat oma-aloitteiset verot puolestasi aina ajallaan ja oikein tehtynä. 
Arvonlisäveron ilmoitusjakso määräytyy vuosiliikevaihdon mukaisesti 
              0 - 30 000€ - Kerran vuodessa 
   30 000 - 100 000€ - Kerran kvartaalissa 
            Yli 100 000€ - Kerran kuukaudessa 

Jos käyt kauppaa EU:n sisällä, Suomen rajojen ulkopuolella, - yhteisökaupan arvonlisävero ilmoitetaan Kerran kuukaudessa.
Vuosittainen veroilmoitus
Kirjanpitoa ei pidetä muuten vaan, vaan sen perusteella lasketaan oikeat tulo- ja menorahavirrat ja siitä johdetaan yhtiön tuloverotusta koskevat tiedot. 
Yhteisön tulovero ilmoitetaan tilikauden mukaisesti kerran vuodessa. Veroilmoituksen yhteydessä yleensä tehdään myös tilinpäätös samalta tilikaudelta, jolta veroilmoitus tehdään. 
Teemme erilaisten kirjanpitovelvollisten tarpeisiin veroilmoituksia, mm. Maatalouden, Metsätalouden, Yhdityksen, Osakeyhtiön, Toiminimen veroilmoitukset.
Tilinpäätös
Jos toimintasi mukaisesti olet velvollinen laatimaan tilinpäätöksen, laadimme tilinpäätöksiä asiakkaidemme puolesta veroilmoituksen yhteydessä. Tilinpäätös on itsessään hyvin tärkeä kirjanpitovelvollisille. Tilinpäätösraporttien ja niiden tulkinnan avulla osallistumme liiketoimintasi kehitykseen.
Neuvonta ja tuki
Neuvonta ja tuki on arkipäivän kanssakäymistä, linjat ovat aina auki asiakkallemme. Suosimme yhteydenottoja matalalla kynnyksellä ja sillä asiakkaana maksat kokonaisuudesta, ei tarvitse huolehtia mistään konsultoinnista aiheutuvista laskuista, sillä niitä yksinkertaisesti emme harjoita.
Verosuunnittelu
Verosuunnittelun tarve muodostuu yrittäjällä, kun kyse on rahan siirtämisestä laillisin keinoin yrityksestä yrittäjälle, esim. Palkanmaksu, osingot… Palvelu on suunnattu suoraan yrittäjille ja verosuunnittelua tehdään osana toimenksiantoa siihen pisteeseen, kun se on laillista. Verosuunnittelun työkaluja ovat aiemmin mainittujen palkanmaksun ja osinkojen lisäksi matkakorvaukset työmatkoista, vuokrasopimukset, ansiotulo-osinko.
Arkistointi
Hoidamme kirjanpitoaineiston arkistoinnin puolestasi. 

Erilaisilla materiaaleilla on eripituisia lakisääteisiä säilytysaikoja, kuten: 
Tositteet - 6 vuotta 
Tilinpäätökset - 10 vuotta 
Pää- ja päiväkirjat - 10 vuotta 
Toimintakertomukset - 10 vuotta 
Palkkakirjanpito - 10 vuotta 
Palkkatositteet - 6 vuotta 

Järjestämme arkistoinnin sähköisesti kaikille asiakkaille
Juoksevan kirjanpidon voit saada meiltä kiinteään hintaan. Ota yhteyttä ja saat palvelun tarvekartoituksen ilmaiseksi. Lisäksi voit saada kartoituksen yhteydessä vinkkejä vero- ja hallinto asioissa.
Tärkeänä arvona näemme osajärjestelmien soveltamisen ja sen pohjalla toimimme proaktiivisesti rakentamalla ja jatkuvasti parantamalla asiakkaillemme tasapainoista taloushallinnon kokonaisratkaisua, jossa juokseva kirjanpito on yksi yhteistyön suuntauksista.