Referenssi: Startecon Oy

Yrittäjä Mikko Lähdeaho perusti IT-perheyrityksen Starteconin koettuaan, että elämän tilanne on yleisriskien puolesta hyvässä hallinnassa ja oli oikea aika ottaa riskejä yrittäjänä. 

Startecon tuottaa pääpainotteisesti teknistä konsultointipalvelua Mikon johtamana. Mikko muodostaa ydintiimin poikansa Rikun ja veljensä Oskarin kanssa. 

Mikolla on 22 vuoden kokemus IT-alalta, josta viimeiset vuodet hän on toiminut sovellusarkkitehtuurin vastuuhenkilönä. Startecon asennoituu myös sovelluskehityksen markkinoilla. 

Yrittäjäksi ryhtymisessä on luonnollisesti käynyt mielessä pitää taloushallinnon hattu itsellään, mutta vain väliaikaisesti. Oma kiinnostus ei ollut niin polttavaa, että olisi halunnut tutkia itse kaikki taloushallinnolliset kaavat. Lisäksi Startecon tiesi heti tarvitsevansa kumppanin taloushallintoon, koska kansainvälistyminen on ollut suunnitelmissa alusta alkaen. 

Corosar löytyi suosittelun kautta

Pienen etsinnän kautta Mikolle suositeltiin tutustumaan Corosarin palveluun, joka puolestaan lopulta johti yhteistyön aloittamiseen.

Luottamus ja proaktiivisuus etusijalla

Kumppanuudessa Mikko toimii luottamus etusijalla, mutta odottaa myös aktiivista otetta yhteistyössä ja toivoo saavansa ehdotuksia toimien sujuvoittamiseen taloushallinnon näkökulmasta. 

“On ollut mukavaa, että Ilja ehdottaa parannuksia tai kysyy mielipidettä muutoksiin, sillä minulla on oma näkökulma, johon parannusehdotukset ulkopuolisen silmin ovat tervetulleita” Mikko Lähdeaho 

Mikko myös arvostaa taloushallinnon osa-alueella syvää palvelua. Tässä Starteconin rooli saataisiin minimoitua niin pieneksi kuin mahdollista ja Corosar saa vastuun taloushallinnosta aikaisissa vaiheissa, jota se kantaa koko prosessin läpi. 

Lisäksi Starteconilla on huomattu, että palveluun voi luottaa ja ettei missään vaiheessa tule epävarmuutta, että jotain tehtävää ei olisi rekisteröity. Tässä vaiheessa taloushallinnon keskitetty viikoittainen palaveri on tuonut hyvää vaikutusta. Foorumissa voidaan kootusti keskustella kaikki juoksevat taloushallinnon asiat ja uudet ideat.

Corosar vastaa Starteconin laskutuksesta, palkkahallinnosta, kirjanpidosta ja viranomaisasioinnista sekä toimittaa neuvontaa tarpeen mukaisesti. 

Palveluiden pilkkomista ei tapahtunut, sillä Startecon nauttii kaikista taloushallinnon palveluista yhdestä järjestelmästä. 

Starteconin toimistovierailulla Mikko Lähdeaho(oik.) ja Ilja Pospelov

Leave a Reply

Your email address will not be published.