Referenssi: Ikkuna-Ässät Oy

Ikkuna-Ässät ovat yrittäjien työkokemuksen siivillä siirtyneet vuonna 2020 yksityiseksi itsenäiseksi toimijaksi. Yritystä edustavat yrittäjät Markku Sulonen ja Nico Silfver.

Ikkuna-Ässät myyvät ikkunoiden asennus- ja vaihtopalvelua pääosin saneerauskohteissa, mutta uusrakennuskohteita on tullut myös vastaan. 

Taloushallinnon puolella yrittäjillä ei ole aikaa itse tutkia ja selvittää asioita. Tämän takia odotukset taloushallinnon toimittajallekin ovat sen mukaiset. 

Ikkuna-Ässät hakevat taloushallinnossaan vahvaa luottamusta kumppaniin, jonka kanssa homma toimii sujuvasti.

”Ilja ajattelee monesti “out of the box”-tyylillä, josta syntyy luotettava kuva meidän edunvalvontaan” -Nico Silfver

Odotuksien listalla on myös se, että hommat hoidetaan kirjan mukaan muuttuvassa lainsäädäntöympäristössä. 

Kommunikaatio ja vuorovaikutus ykkösprioriteetit

Taloushallinnon kumppania vaihtaessa Ässät joutuivat miettimään tarkoin, minkälaista muutosta tarvitsevat siinä osa-alueessa. Kommunikaation sujuvuus nousi tässä kohtaa tärkeimmäksi seikaksi, sillä kokivat aiemmin haasteita tässä. 

Lisäarvoa oma-aloitteisella palveluotteella

Ässät kokevat oma-aloitteisuuden realisoituneen siinä määrin, että saavat ehdotuksia ja ratkaisuja juuri heidän tarpeisiinsa ja arvostavat, että ongelmanmäärittelykin on ulkoistettu taloushallinnon kumppanille. 

Ässät kokevat Corosarin olevan heidän etujensa valvojana taloushallinnollisissa asioissa, joka oma-aloitteisesti yrittää kehittää juuri heidän asetelmaansa sopivaa palvelua. 

Myös vuorovaikutuksen puolella Nico ja Markku ovat tyytyväisiä: tapaukset rekisteröidään selvästi ja heidät pidetään ajan tasalla. 

Näin Corosarille siirtymisen jälkeen yrittäjä Markku Sulonen kuvaa tilannetta:

“Haluttiin kokonaisvaltainen paketti, jossa meidän ei tarvitse ajatella taloushallinnon puolella mistään. Sen olemme saaneet ja jopa enemmänkin” 

Palvelusuhteessa Ässät kokevat, että Corosar ajattelee heidän etuaan ja antaa sujuvasti vastauksia, nopeasti ja luotettavasti. 

Corosar löytyi rakennusalan tuttavan kautta

Yrittäjä Nico Silfver oli yrittänyt jonkun aikaa etsiä luotettavaa kirjanpitäjää verkostonsa kautta. Vaihtoehto löytyi lounaalla rakennusalan yrittäjäkaverilta, joka suositteli Corosarin palveluita ehdokkaaksi. Sopimukseen päästiin pienillä neuvotteluilla grillailun merkeissä marraskuussa 2021.

Corosar vastaa Ikkuna-Ässien kaikista taloushallinnon toimista kuten:

 - Kirjanpito

 - Talousraportointi

 - Sisäinen laskenta

 - Ostolaskut ja maksatus

 - Laskutus

 - Palkkahallinto

 - Yhtiöoikeudellinen neuvonta

 - Verolaskenta, maksatus ja ilmoitukset

Ikkuna-Ässien työmaavierailu

Leave a Reply

Your email address will not be published.